!

Tryk produktion

Sådan får du teknik og kompetence, der opfylder dine krav!

 

Hakon Holm Grafisk har med vore mange års faglige erfaring og løsninger af mangfoldige produktioner og projekter oparbejdet stor ekspertise og viden om tryksagsmarkedet.

 

Vi følger konstant udviklingen, så vi kan tilbyde dig de bedste tekniske løsninger og priser. Vi fremstiller alle former for tryksager og løser opgaverne i et tæt og solidt samarbejde med vore forskellige samarbejdspartnere og fremstillet på det nyeste tekniske udstyr med moderne teknologier og med stor kompetence. Vi er derfor rustet til optimale løsningsforslag, der er uafhængige af begrænsningerne i et bestemt produktionsapparat. Vi vælger den produktionsform, der er optimal til den konkrete opgave. Og naturligvis leveret til aftalt tid.

 

Vi kan tilbyde miljørigtige produktioner: Hvis du vil have din tryksag miljømærket, har vi flere muligheder, f.eks. Nordisk Svanemærke, EU-blomsten, Blauer ängel, FSC, CO2 neutral m.fl.

 

Tryksager, hvor der er særlige kvalitetskrav, producerer vi ud fra kvalitetsnormerne Fogra og certificeret farvestyring efter ISO-12647 standarderne.

 

Stilles der særlige krav til billederne, kan vi tilbyde repro med højkvalitets rastre: Stokastisk raster, FM raster, Hybrid raster, Cores raster samt i alternative farverum.

 

Til fremstilling af utraditionelle og unikke produkter med alle tænkelige effekter og finesser,  der kræver specialudstyr og specifik produktionskompetence, har vi et globalt netværk af kreative samarbejdspartnere. Mulighederne er uendelige!

Puljetryk

For at du kan opnå ekstra fordelagtige priser, så tilbyder
vi »PULJETRYK« på visse former
for tryksager, f.eks. postkort, plakater, brochurer og flyers.
Hvis du kan vente med at få din tryksag leveret til vi kan producere den sammen med andre opgaver
af samme form, så opnår vi en produktionsbesparelse – den giver vi videre til dig!

 

Grafisk totalleverandør

 

Kunder benytter os som indkøber af deres samlede opgaver. Det giver os mulighed for stordrift og for at skabe gode forhandlingsresultater. Lad os på et møde drøfte indkøbsfordelene ved at placere dine opgaver hos os.

 

Hakon Holm Grafisk leverer produkter produceret indenfor teknologierne:

 

Digital print og stans

Digitaloffset

Serigrafi

Arkoffset

Weboffset

Storformat

Heatset offset

 

Sådan bliver tryksager ekstra lækre!

 

Vi kan producere tryksager med mange specielle effekter indenfor forædling og færdiggørelse, bl.a.:

 

UV-lak og partiel UV-lak/Raised lak

Softtouch, mat, blank
Hammerkacheringer

Digitale lakker

Vandmærke i papiret

Foliekacheringer

Lak med duft

Drip-Off lak

Lak med reliefeffekt

Udstansninger

Lasergraveringer

3D effekter

 

... og mange flere spændende, sjove og smukke effekter, der vil gøre produktet unikt og skabe interesse.

Hakon Holm Grafisk ApS · Sankt Mortens Gade 18 · 3700 Rønne · Sankt Knuds Vej 21 · 1903 Frederiksberg C · Tel. +45 5695 2444 · mail@hakon-holm.dk