Hakon Holm Publishing

Foto: Ole Hakon Holm

Foto: Ole Hakon Holm

Hakon Holm Grafisk er udover at være en ordreproducerende virksomhed også en forlagsvirksomhed, der udgiver bøger og merchandaise på vort eget forlag – Hakon Holm Publishing.

 

Bogudgivelserne omfatter bøger med historisk indhold, kriminallitteratur, fagbøger, graphic book og biografier.

 

Plakater, kunstkort, stickers og forskellige gimmicks.

 

 

Vi udgiver hvert år 2 turistguider med håndtegnede bykort:

 

»Welcome to Rønne Bornholm«, er en guide målrettet gæsterne på de krydstogtsskibe, der anløber Rønne hvert år fra maj til oktober.

 

»Rønne Bykort & Shoppingguide«/»Walkers Guide«, den meget populære byguide, som siden 1997 har ledt Rønnes besøgende rundt i byen. Hvilket bla. fremgår af denne kommentar: »Jeg er ikke særlig god til at orientere mig – og netop derfor er »Walkers Guide« et kort, jeg kan bruge. De tegnede bygninger giver mig den bedste mulighed for at finde vej i Rønne«, Clara Purannen, Åbo, Finland.

 

 

Mesterdetektiven Sherlock Holmes

 

Mesterdetektiven Sherlock Holmes, oplever i disse år en global renæssance, ikke mindst på grund af successerne på filmlærredet og TVskærmen. Hakon Holm Publishing har på baggrund af forfatteren Sir Arthur Conan Doyle’s  »A Study In Scarlet«, hvor læserne for første gang stiftede bekendtskab med den eksentriske detektiv, fremstillet og udgivet en bog, som har fået meget flotte anmeldelser og er solgt til læsere over hele verden.

 

Bogudgivelsen »A Study In Scarlet« er en Graphic Novel bog i stort format med ikke mindre end 600 unikke håndtegnede illustrationer af kunstneren Nis Jessen. Bogudgivelsen har fået Det Danske Kriminalacademi’s diplom på Krimimessen i Horsens Statsfængsel – hvor filmskuespilleren Mads Mikkelsen lykønskede med den fine hæder.

Vi er altid på udkig
efter nye projekter!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du en ide eller et manuskript til en ny bogudgivelse, et nyt koncept, en ide til en ny publikation eller guide, et nyt spil, gimmick eller merchandaise, men viger tilbage for selv at stå for produktionen, udgivelsen og distributionen, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er behjælpelig med vejledning og gode råd. Vi behandler naturligvis alt dit materiale og dit manuskript fortroligt, evt. indgår en NDA fortrolighedsaftale.

 

Lad os aftale et møde, hvor vi drøfter mulighederne for et gensidigt frugtbart samarbejde...

 

Vi glæder os til at høre fra dig...

 

Hakon Holm Grafisk ApS · Sankt Mortens Gade 18 · 3700 Rønne · Sankt Knuds Vej 21 · 1903 Frederiksberg C · Tel. +45 5695 2444 · mail@hakon-holm.dk